
Lekker eten en gezond genieten, dat is de ultieme combinatie als het om eten gaat. En laat dat nu net de missie zijn van het nieuwe tijdschrift Lekker Gezond, het magazine dat wordt uitgegeven door MixCom Publish.
Dat gezond eten geen straf is, bewijzen de makers van Lekker Gezond elke dag weer. Lekker Gezond is voor lekkerbekken, foodies en voedingsexperts. Iedereen die bezig is met voeden in plaats van vullen, wil elke dag weer up to date blijven over het leukste en lekkerste van het leven: eten!
Statement
Lekker Gezond maakte vanaf de start een statement. Een statement dat lekker te eten en gezond genieten samengaat. Het magazine wijst lezers op foodtrends die ertoe doen en laat de hypes lekker overwaaien. We inspireren lezers met kopstukken: Hanny van der Heijden, Nora French en Annemieke en Janine Jansen – allemaal mensen die een zinnige bijdrage leveren aan het debat over lekker eten en goed eten
Super trots
In juli 2016 waren we supertrots dat wij geheel tegen het heersende bladenchagrijn in (‘Print is passé’) toch lekker eigenwijs een nieuw magazine op de markt brachten. Inmiddels zijn we nog veel trotser: we laten zien dat ook nu nog een magazine een prima kans van slagen heeft. Zolang je artikelen en interviews biedt met een stevige bite, kun je rekenen op een gestaag groeiende abonneestand.
Met een deskundig team van redacteuren, receptenmakers, columnisten en designers, zijn we erin geslaagd een stabiele oplage van Lekker Gezond te realiseren van 55 duizend, fijne samenwerkingen aan te gaan met EkoPlaza en Kookpunt. Op de website landen maandelijks 65 duizend bezoekers rond en de nieuwsbrief bereikt 25 duizend abonnees. Het klinkt nog steeds als een heel Lekker Gezond recept.

Sparren?
Meer weten over onze creativiteit en technische kennis? Bel of mail ons.
Direct contact
